Beograd Lisabon avion Wizz Air

Potrebno mi je da znam da li sam dobro obaveštena i da li postoji Beograd Lisabon avion Wizz Air? Putovala bih 19. septembra, a vratila se 26. septembra. Koja je cena avionske karte i koji je red letenja? Hvala. Ana Ilić, Beograd

Posetilac: Ana Ilić, Beograd
Datum: 09.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Beograd Lisabon avion Wizz Air

Poštovana gospođo Ilić,

Low cost avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Lisabon-Beograd uskoro! Ta činjenica konačno omogućava našim cenjenim putnicima da koriste Beograd Lisabon avion Wizz Air koji će im omogućiti da jeftino i lako otputuju do jedne od najatraktivnijih evropskih i svetskih destinacija-Lisabona! Cena POVRATNE avionske karte Beograd Lisabon avion Wizz Air sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom za putovanje u periodu 19.09.20-26.09.20. iznosi 4930 dinara! Samo požurite sa kupovinom zato što je gore navedena cena povratne avionske karte Beograd-Lisabon-Beograd trenutna. Za sve što vas zanima u vezi avionske karte za Beograd Lisabon avion Wizz Air možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Lisabon


Važna pitanja za avio karte za Lisabon

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Lisabon?

Iz Beograda za Lisabon možete leteti avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Lisabon?

Avio karte za Lisabon je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Lisabon?

Avio karte za Lisabon možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Lisabon?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 6 rata čekovima.

Red letenja aviona Beograd Lisabon Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Lisabon-Beograd će se obavljati u oba pravca dva puta nedeljno-utorkom i subotom. Termini putovanja su:

- Iz Beograda za Lisabon sa polaskom u 17:35h i sletanjem u 20:30h.

- Iz Lisabona za Beograd sa polaskom u 21:10h i sletanjem u 01:55h sledećeg dana.